CONCEPT AND COACHING
Concept
De xperience van Wim is veelzijdig en dat vertaalt zich
in een dubbele triple approach als het gaat om consultancy.
Wat Wim weet, wordt graag met jou gedeeld.
Als starter, als horeca-zaakvoerder die wil herbronnen,
als coach werkzaam in de keuken van een instelling of organisatie,…
of wenst u eerst een interne audit van de keuken of de bediening,...
De xpertise en xperience van Wim geven jou een xtraordinary kans op consultancy op maat.
The way is:
- xclusive… à la tête du client
- xperience… dankzij meer dan 30 jaar ervaring
- xcellent… gefocust op toepasbaarheid en haalbaarheid
The eye sees
- Kitchen… aankoop, verwerking, foodcost, concept menukaart en identiteit van jouw zaak…
- Coaching… reservaties opnemen, ontvangst, stijl aan tafel, dispatching medewerkers, klantgericht anticiperen….
- Management… briefing medewerkers, timemanagement, externe pr, one-to-one for all.
Coaching
Een keuken is een plaats waar veel mensen werken.
Een plaats waar leveranciers, keukenmedewerkers, stagairs, sous-chefs, koks, chef-kok
en uiteindelijk ook de zaalmedewerkers hun stek en hun werk moeten vinden.
Wat zijn mogelijkheden om de keukenploeg als groep te laten werken?
Hoe organiseer je werkschema’s, hoe beschrijf je bevoegdheden per functie, hoe zorg je dat wie werkt in de keuken z’n weg vindt en daar ook rendeert?
Mijn leven kreeg kleur door keukenmedewerkers.
Zelf heb ik ervaring met kleine en grote equipes.
Het gaat om stimuleren, dirigeren, delegeren, en… terug sturen, bijsturen.
Het coachen van een keukenploeg en zaalmedewerkers werkt.
En dat komt alleen maar de kwaliteit van het eindproduct ten goede.