Het curriculum van Wim omvat reeds 25 jaar ervaring.
Op 17-jarige leeftijd startte hij als chef de rang in Parijs en Saint-Tropez.
Daar bediende hij o.a. François Mitterand, Koning Hassan van Jordanië, Mick Jagger, Jean-Paul Belmondo,…
In Maison Vandamme onthaalde Wim gasten als Chris de Burgh,
Margaux Hemingway, Toots Thielemans, Prins Alexander van België,..
Zijn ervaring is wereldwijd: Parijs, Bordeaux, Saint-Tropez, Chicago, Saint-Chinian, Palm Desert, Istanbul, Londen, Luxemburg, Eindhoven, Den Haag, Milaan, Barcelona, Alta (diner en brunch in open lucht boven een winterse poolcirkel),.. en natuurlijk zowat alle belangrijke centra in België, zijn uitvalsbasis.
Wim heeft overal voet op de grond, kan altijd een smaakvol idee plukken en geeft blijk van diepe inzichten in de diepste diepten van de oceaan!
En om alle misverstanden te voorkomen: werken met Wim betekent altijd klasse, maar telkens op het niveau van uw keuze, op basis van een overeengekomen prijs.
Precies dat maakt het verschil: een verjaardagsdronk, een huwelijk, een familiefeest,.. als Wim aanwezig is, krijgt uw feest een upgrade.